ТОП мач за днес 15.01.2019


Днес е време за част от реваншите в най - старият турнир ФА . Блякбърн и Нюкясъл се срещат на Ииуд Парк след като в първия мач завършиха 1:1.
Домакините не се намират на завидна позиция в Чемпианшипзаемайки 14-то място , но в последните си три срещи успяха да измъкнат хикса на Нюкясъл и да вземат скалповете на Милуоли У.Б.А. . Три от последните им шест мача има опция гол гол , а в четири от последните им шест домакински мача също дватаотбора бележат. Не мислете , че Роувърс няма да се опитат да отбележат и днес след като за 13 мача успяха да нанижат 18 гола. В мачовете на Блякбърн над 68 % има размяна на голове . Домакините нямат и големи кадрови проблеми. ОтсъстватДоминик Самуел и Джейкъб Дейвънпорт , а под съмнение са Чарли Малгрю и Дерек Уилямс .
Нюкясъл са в зоната на изпадащи от Висшата лига и определено ще мислят и да предстоящия им мач с Кардиф. Все пак това е ФА Къп и преминаването в следващия кръг е и въпрос на чест ! Формата в която се намират "свраките" е достаслаба като имат три хикса и три загуби за последните си шест мача. В три от тях и двата отбора успяват да бележат голове. Като гост "джордитата" играят една идея по - добре като имат два хикса и две победи в последните си шест мача , а в четири от тях и двата отбара си разменят поне по гол. Рафа Бенинесима доста проблеми с контузени и отсъстващи играчи като със сигурност отсъстващи са Карл Дарлоу , Мохамед Диаме , Робърт Елиат и Джонджо Шелви. Под въпрос са Пол Дъмет и Кенеди , а Йошинори Муто и Ки Сун - Йън са с националните си отбори.
Двубоите между тези два отбора винаги са били равностойни и сравнително резултатни като за последните шест мача помежду си в три и двата отбора бележат.
Това е опцията която и ние предлагаме за този мач
Прогноза : гол гол

Коефициенти :
Еврофутбол - 1.69
Bet365 - 1.9

Телеграм чат : https://t.me/joinchat/AAAAAFi3Qc1XfJpNuAxPzQ
Инстаграм : https://www.instagram.com/sigurni.sportni.prognozi/
FB Страница :

https://www.facebook.com/sigurnisportniprognozi/

FB Група : https://www.facebook.com/groups/141086319906590/?fref=nf

Коментари

Популярни публикации от този блог

ТОП прогнозата за днес 03.01.2019

Мартингейл системата

ТОП прогноза за днес 02.01.2019