ТОП мача за днес 13.01.2019


Днес на Гудисън Парк се срещат Евертън и Борнемут. Двата отбора делят 11-то и 12-то място с равен брой точки и ще се опитат да сложат край на сериите си от мачове без победа . Мачовете между тях са с доста заряд като за последните четири срежи имаше 13 картона ( 2 червени , 11 жъти ) , а за последните девет срещи има отбелязани тридесет и един гола - или средно по 3,44 на мач ! Евертън на собствен терен до сега са нямали проблем с "черешките" като в трите срещи до сега неизбежно бият  .
  Евертън взеха само веднъж трите точки в лигата за последните осем мача , но за сметка на това успяха да отстранят Линкън за ФА. Въпреки слабата форма на домакините те успяха да вземат 18 от 33 възможни точки вътре и днес ще направят опит да ги увеличат. Също така не са загубили в четиринадесет от седемнадесет домакински двубоя и определено днес ще искат да увеличат процентите си на победи
  Борнемут от своя страна също се намира в тежко състояние като за последните си осем мача има само една победа и то като домакин  и загуби девет от последните си дванадесет мача. Като гост работата е още по - сложна като загуби шест поредни гостувания  .
  Домакините са в пълен състав и ще може да разчитат на всичките си основни играчи , а Борнемут имат половин състав и повече контузени футболисти . За тях няма да вземат участие със сигурност Адам Смит , Доминик Соланке , Саймън Франсис , Люис Кук , а под въпрос са Джошуа Кинг , Дан Гослинг  и Калум Уилсън .
  От всичко това предполагаме , че Евертън най - на края ще зарадват своите привърженици на претъпкания  Гудисън Парк. 

прогноза : победа за домакина

коефициенти :
Еврофутбол - 1,66
Bet365 - 1,75

Телеграм :
https://t.me/joinchat/AAAAAFi3Qc1XfJpNuAxPzQ
Инстаграм :
https://www.instagram.com/sigurni.sportni.prognozi/
FB страница :
https://www.facebook.com/sigurnisportniprognozi/
FB група :
https://www.facebook.com/groups/141086319906590/?fref=nf

Коментари

Популярни публикации от този блог

ТОП прогнозата за днес 03.01.2019

Мартингейл системата

ТОП прогноза за днес 02.01.2019