ТОП прогнозата за днес 05.01.2019

Здравейте любители на залозите , след невероятния ден който имахме вчера и поредната спечелена ТОП прогноза ,  е време да дадем и днешното предложение за днес 05.01 събота.

Един срещу друг се изправят отборите на Уеска - Бетис в мач от Испанската примера дивисион от 21:45 часа. Двата тима са двата края на скалата. Домакините от Уеска играят направо трагично и не напразно са на последното място в класирането,като е единствения отбор от Топ 5 първенствата на Европа, който е допуснал поне по един гол във всеки един шампионатен мач този сезон! Уеска има в актива си едва една победа в 17 мача (1-5-11), при това постигната в първия кръг на настоящата кампания!Като домакин Уеска е без победа в осем срещи (0-4-4).Домакините са попаднали в черна дупка и ако не вземат драстични мерки само с равенства няма да успеят да се спасят.Колкото до Бетис те живнаха в последните си мачове Бетис заема шестото място в класирането на Примера, само на три точки от Реал Мадрид и зона "Шампионска Лига". Бетис спечели четири от последните си шест двубоя в първенството (4-1-1), включително победите като гост над Барселона (4:3) и Еспаньол (3:1).
Статистиката по изиграните мачове по между си показва че са играли четири мача като Бетис имат записани две победи и две равенства . Ако гостите искат отново да играят в някой от международните турнири не трябва да допускат грешки срещу слабаците в групата.Според нас класата и възможностите на двата отбора са коренно различни, което прави "двойката" логичен избор!

ПРОГНОЗА : УЕСКА - БЕТИС - ПОБЕДА ЗА ГОСТА 

Коефициент в Bet365 : 2.15
Коефициент е Еврофутбол : 1.89


Телеграм чат : https://t.me/joinchat/AAAAAFi3Qc1XfJpNuAxPzQ

Инстаграм : https://www.instagram.com/sigurni.sportni.prognozi/



FB Страница : https://www.facebook.com/sigurnisportniprognozi/


FB Група : https://www.facebook.com/groups/141086319906590/?fref=nf


Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

ТОП прогнозата за днес 03.01.2019

Мартингейл системата

ТОП прогноза за днес 02.01.2019